Sådan udskifter du batteriet i din AirTag

Du kan udskifte batteriet i din AirTag. Sådan gør du.

Advarsel: AirTag, batteridæksel og batteri kan udgøre en kvælningsfare for eller forårsage anden skade på små børn. Hold disse genstande uden for små børns rækkevidde.

Udskift dit AirTag-batteri

1. Tryk ned på det polerede batteridæksel i rustfrit stål på din AirTag, og roter mod uret, indtil dækslet stopper med at rotere.

2. Fjern dækslet og batteriet.

3. Indsæt et nyt CR2032-litiumknapcellebatteri på 3 V (fås i de fleste elektronik- og dagligvareforretninger) med den positive side opad. Du hører en lyd, der indikerer, at batteriet er tilsluttet.

• Hold batterierne uden for børns rækkevidde. Brug et CR2032-batteri med bitterstofbelægning, f.eks. Duracell 2032-litiumknapcellebatteri med bitterstofbelægning med henblik på at undgå utilsigtede indtagelser. Se efter emballager, hvor der står "Kompatibel med Apple AirTag". Nogle CR2032-batterier med bitterstofbelægning fungerer muligvis ikke med AirTag eller andre batteridrevne produkter.

4. Sæt dækslet på igen. Sørg for, at de tre tapper på dækslet passer i de tre huller i din AirTag.

5. Roter dækslet med uret, indtil det stopper.

No alt supplied for Image

Find ud af, om du skal udskifte batteriet

Når batteriet i din AirTag er ved at løbe helt tør, vises der en notifikation på din iPhone:

No alt supplied for Image

Du kan også se i appen Find, om batteriet i din AirTag har brug for at blive udskiftet:

1. Åbn appen Find.

2. Tryk på fanen Genstande.

3. Tryk på den AirTag, hvis batteriopladning du vil kontrollere.

4. Hvis batteriet er ved at løbe helt tør, vises "Lav batterispænding" under navnet på din AirTag.