Om Automatisk bekræftelse

Læs om, hvordan Automatisk bekræftelse gør det nemmere, anonymt og mere tilgængeligt at logge ind på apps og websteder på din iPhone, iPad eller Mac.

Sådan fungerer Automatisk bekræftelse

Nogle apps og websteder bruger en CAPTCHA – en sekvens af tilfældigt genererede bogstaver, tal eller billeder, der beder dig om at identificere forvrængede tegn eller vælge bestemte billeder – for at bekræfte, at du er et menneske og ikke en robot (eller bot), når du logger ind. I iOS 16, iPadOS 16.1, macOS Ventura eller nyere: Hvis du allerede er logget ind på din enhed med dit Apple-id, godkender Automatisk bekræftelse dig anonymt i deltagende apps og på deltagende websteder, så du ikke behøver at gennemføre en CAPTCHA. Du skal blotte logge ind på appen eller webstedet.

Automatisk bekræftelse og anonymitet

Automatisk bekræftelse hjælper med at beskytte din anonymitet, når du logger ind på en app eller et websted. I stedet for at blive bedt om at gennemføre en CAPTCHA:

• En Apple-server validerer din enhed og dit Apple-id.

• Denne bekræftelse sendes til en tokenudstedelsesserver hos en tredjepart, som er blevet bekræftet af Apple. Tokenudstedelsesserveren genererer et anonymt adgangstoken, der bekræfter dig over for appen eller webstedet.

Apple får aldrig oplysninger om, hvilken app eller hvilket websted du logger ind på, og vi kan ikke få adgang til din browserhistorik. Tokenudstedelsesserveren ved kun, at du har bestået bekræftelsen, og den modtager aldrig oplysninger om din enhed eller dit Apple-id. Den eneste oplysning, der gives til appen eller webstedet, er det anonyme adgangstoken.

Indstillinger for automatisk bekræftelse

Automatisk bekræftelse er slået til som standard. Når du slår automatisk bekræftelse fra på én enhed, slås det også automatisk fra på de andre enheder, hvor du er logget ind med dit Apple-id.

Sådan slår du Automatisk bekræftelse fra på din iPhone eller iPad

1. Gå til Indstillinger.

2. Tryk på dit navn.

3. Tryk på Login og sikkerhed.

4. Slå Automatisk bekræftelse fra.

Sådan slår du Automatisk bekræftelse fra på din Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger.

2. Klik på dit navn.

3. Klik på Login og sikkerhed.

4. Slå Automatisk bekræftelse fra.

Hvis du stadig får vist CAPTCHA'er

• Kontroller, at du er logget ind på din enhed med dit Apple-id. Åbn Indstillinger (eller Systemindstillinger på Mac), og kontroller, om dit navn vises.

• Sørg for at opdatere din enhed til det nyeste operativsystem.

• Hvis du får vist en CAPTCHA, når du logger ind på en app eller et websted, understøtter appen eller webstedet muligvis ikke Automatisk bekræftelse.