Om iCloud-tjenesten til gendannelse af data

iCloud sikrer dine data ved at lagre dem i krypteret format. Hvis du glemmer adgangskoden til din enhed, kan iCloud-tjenesten til gendannelse af data hjælpe dig med at dekryptere dine data, så du kan få adgang til din enhed igen.

Når du lagrer dine data i iCloud, sørger Apple for at holde dine data private og sikre ved blandt andet at lagre dem i krypteret format. iCloud-tjenesten til gendannelse af data dekrypterer dine data på dine vegne, når du har brug for det. Det kan f.eks. være, når du skal have adgang til dine data igen, efter du har glemt din adgangskode, eller når du logger ind for at få adgang til dine data på iCloud.com. Så længe du kan logge ind, kan du bruge iCloud-tjenesten til gendannelse af data til at få adgang til dine fotos, noter, dokumenter, sikkerhedskopier af enheder og meget mere.

Apple bruger end-to-end-kryptering til visse følsomme oplysninger, f.eks. din Nøglering, Skærmtid og Sundhedsdata. Dataene er ikke tilgængelige via iCloud-tjenesten til gendannelse af data. Det er kun dig, der har adgang til disse oplysninger, og du kan kun få adgang til dem på enheder, hvor du er logget ind på iCloud. Adgangskoderne til dine enheder, som kun du kender, kræves for at dekryptere og få adgang til oplysningerne.

For at være sikker på, at du kan gendanne alle dine data, kan du også indstille en kontakt til kontogendannelse eller bruge en gendannelsesnøgle. Begge disse metoder giver dig endnu en måde at gendanne dine data på, herunder oplysninger, der er end-to-end-krypteret.