Brug af et andet Apple-id til deling af køb med Familiedeling

Hvis du har mere end ét Apple-id, og du vil bruge et andet til at dele køb med familiemedlemmer, kan du ændre den konto, du bruger til deling af køb.

Skift det Apple-id, som du bruger til at dele køb på din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan ændre det Apple-id, du bruger til at dele køb i din gruppe for Familiedeling, én gang hver 90. dag.

I iOS 16 eller iPadOS 16 eller nyere

1. Tryk på Indstillinger, og tryk derefter på Familie.

2. Tryk på dit navn.

3. Tryk på Apple-id.

Your Apple ID is listed below your name.
  4. I noten under dit Apple-id skal du trykke på Del vha. sekundært Apple-id.

Share using secondary Apple ID is in blue text.
  5. Indtast det Apple-id og den adgangskode, du vil bruge.

6. Tryk på Brug dette Apple-id.

I iOS 15 eller iPadOS 15 eller tidligere

1. Tryk på Indstillinger > [dit navn], og tryk derefter på Familiedeling.

2. Tryk på dit navn.

3. Tryk på Konto.

4. Slet det viste Apple-id, og indtast derefter det Apple-id og den adgangskode, du vil bruge.

5. Tryk på Brug denne konto.

Ret det Apple-id, som du bruger til at dele køb på din Mac

Du kan ændre det Apple-id, du bruger til Familiedeling, én gang hver 90. dag.

I macOS Ventura eller nyere

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger.

2. Klik på Familie.

3. Klik på dit navn.

Share using secondary Apple ID is in blue text.
  4. I noten under dit Apple-id skal du klikke på Del vha. sekundært Apple-id.

5. Indtast det Apple-id og den adgangskode, du vil bruge.

6. Tryk på Næste, og følg vejledningen på skærmen.

I macOS Monterey eller tidligere

1. Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger.

2. Klik på Familiedeling, og klik derefter på Oplysninger ud for dit navn på listen over familiemedlemmer.

3. Klik på Rediger.

4. Klik på Skift.

5. Indtast det Apple-id og den adgangskode, du vil bruge.

6. Tryk på Næste, og følg vejledningen på skærmen.

Hvad sker der, når du ændrer det Apple-id, som du bruger til at dele køb af medier og abonnementer?

Når du har ændret det Apple-id, som du bruger til Familiedeling, kan dine familiemedlemmer ikke få adgang til eller downloade køb fra den konto. De vil dog ikke længere kunne få adgang til køb eller abonnementer fra din tidligere konto. Dette omfatter DRM-beskyttet indhold som musik, film, tv-udsendelser, bøger, apps eller køb i apps, som de har downloadet fra din tidligere konto, og det gælder de medieabonnementer, som er knyttet til den konto.