Få mere at vide om Skjul min e-mailadresse og iCloud+

Skjul min e-mailadresse er en tjeneste, der er inkluderet i dit iCloud+ abonnement. Med Skjul min e-mailadresse kan du generere unikke og vilkårlige e-mailadresser, der automatisk videresender til din personlige indbakke, så du kan holde din e-mailadresse privat.

Sådan fungerer Skjul min e-mailadresse

Når du opretter en ny konto med en app eller et websted, tilmelder dig et nyhedsbrev online eller skal sende en e-mail til nogen, du ikke kender så godt, kan du bruge Skjul min e-mailadresse direkte fra Safari eller dine iCloud-indstillinger til at oprette en unik og vilkårlig e-mailadresse. Du kan oprette så mange e-mailadresser, du har brug for. Hvis du ønsker det, kan du opdatere den vilkårligt genererede e-mailadresse for at generere en ny. Når du har valgt en adresse, er den unik for dig. Du kan læse og svare direkte på e-mails, der er sendt til denne e-mailadresse, så din personlige e-mailadresse forbliver privat.

Apple hverken læser eller behandler noget af indholdet i de e-mails, der går igennem Skjul min e-mailadresse, undtagen for at udføre almindelig spamfiltrering, der er påkrævet, for at vi kan bevare vores status som betroet e-mailudbyder. Alle e-mails slettes fra vores videresendelsesservere, når de er blevet leveret til dig, typisk efter få sekunder.

Du kan til enhver tid ændre den e-mailadresse, der modtager de videresendte beskeder. Eller du kan vælge at deaktivere videresendelse af e-mails, så du ikke længere modtager beskeder. Du kan administrere din adresse, der er oprettet med Skjul min e-mailadresse, i Indstillinger på din iPhone, iPad eller iPod touch eller på iCloud.com.

Sådan opretter du e-mailadresser med Skjul min e-mailadresse

Du kan konfigurere nye e-mailadresser med Skjul min e-mailadresse i Indstillinger på din Mac og iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 15 eller iPadOS 15 eller en nyere version, der er logget på med dit Apple-id. Du kan også konfigurere nye adresser på iCloud.com, Mail eller Safari.

I iOS 16 eller iPadOS 16 eller nyere versioner kan du også holde din personlige e-mailadresse for dig selv i tredjepartsapps. Du skal blot trykke på Skjul min e-mailadresse i dine QuickType-tastaturforslag og derefter følge vejledningen på skærmen.

Se, hvordan du indstiller Skjul min e-mailadresse i Mail, Safari, på iCloud.com eller på dine enhed

Sådan deaktiverer eller sletter du en e-mailadresse med Skjul min e-mailadresse

Når du deaktiverer Skjul min e-mailadresse, videresendes e-mails ikke længere til dig.

1. Gå til Indstillinger, og tryk derefter på dit navn.

2. Tryk på iCloud.

3. Vælg Skjul min e-mailadresse.

4. Hvis du vil stoppe med at bruge en e-mailadresse midlertidigt, skal du vælge en e-mailadresse og derefter trykke på Deaktiver e-mailadresse. Tryk på Deaktiver for at bekræfte.

5. Hvis du vil bruge e-mailadressen igen, skal du rulle ned i bunden af listen over e-mailadresser og vælge Inaktive adresser. Vælg en e-mailadresse, og tryk derefter på Genaktiver adresse. Tryk på Genaktiver for at bekræfte.

6. Hvis du vil slette en e-mailadresse fra din konto permanent, skal du vælge den på listen Inaktive adresser og derefter trykke på Slet adresse. Tryk på Slet for at bekræfte.