Brug emojis på iPhone, iPad og iPod touch

Med et tryk med fingeren kan du gøre ordene levende med emojis.

Tilføj et emoji-tegn

Find emoji-tastaturet i enhver app, der bruger standardtastaturet, f.eks. Mail eller Beskeder. Sådan tilføjer du et emoji-tegn:

1. Tryk på tekstfeltet, og tryk derefter på Emoji-knappenIngen alt leveret for billede eller klodenNæste tastatur-knappen.

2. Tryk på de grå symboler nederst på tastaturet for at skifte mellem emoji-temaer, eller skub til højre eller venstre for at se flere. Tryk på uretHyppigt brugte kategori-knappen for at se emojis, du har anvendt for nylig. Du kan også søge efter den emoji, du vil tilføje, i feltet "Søg efter emojis".

3. For nogle emojis kan du ændre hudfarven ved at trykke og holde nede på en emoji.

4. Tryk på en emoji for at føje den til tekstfeltet.

En iPhone-skærm, der viser en samtale i Beskeder med en emoji med et tænkende ansigt i tekstfeltet.

Tryk for at erstatte ord med emoji

Appen Beskeder viser dig ord, som du kan erstatte med et emoji

1. Åbn Beskeder og tryk på Skriv-knappenIngen alt leveret for billede for at starte en ny besked eller gå til en eksisterende samtale.

2. Skriv din besked, og tryk derefter på Emoji-knappenIngen alt leveret for billede eller klodenNæste tastatur-knap på dit tastatur.

3. Vent på, at ordene bliver orange.

4. Tryk på et orange ord for at erstatte det med et emoji-tegn. Hvis der er mere end én emoji, du kan bruge, vises valgmulighederne i feltet Hurtigt svar.

5. Tryk på knappen Send  for at sende.

En iPhone-skærm, der viser en samtale i Beskeder med åbent emoji-tastatur.

Hvis du vil erstatte en emoji med det oprindelige ord, skal du blot trykke på emojien.

Brug forudsagt emoji

Med forslag til tekst Mens du indtaster, får du valgmuligheder for både ord og sætninger, som du måske efterfølgende vil skrive vurderet ud fra dine tidligere samtaler og din skrivestil. Der vises også forslag til emojis, som du måske vil bruge. Hvis du vil bruge Forslag til emojis, skal du skrive beskeden og se efter forslag til en emoji i feltet med forslag til tekst for at erstatte ordet eller tilføje en emoji.

For at deaktivere forudsigelig tekst skal du trykke og holde på Emoji-knappenIngen alt leveret for billede eller klodenNæste tastatur-knap, tryk på Tastaturindstillinger og sluk derefter Forudsigende.

En iPhone-skærm, der viser en samtale i Beskeder med et forslag til en emoji forstørret øverst på tastaturet.

Vises emoji-tastaturet ikke?

Hvis emoji-tastaturet ikke vises, skal du kontrollere, at det er tilføjet.

1. Gå til Indstillinger Generelt, og tryk på Tastatur.

2. Tryk på Tastaturer, og tryk derefter på Tilføj nyt tastatur.

3. Tryk på emoji-tegn.

Læs mere

Læs mere om, hvordan du opretter en Memoji, der passer til din personlighed eller dit humør