Skift lyde eller haptisk feedback for iPhone-tastaturet

Dit iPhone-tastatur kan afgive en lyd eller give haptisk feedback, mens du skriver. Læs mere om, hvordan du ændrer disse indstillinger i iOS 16 eller nyere versioner.

Slå tastaturlyde til eller fra på iPhone

1. Åbn appen Indstillinger.

2. Gå til Lyde & haptisk feedback Tastaturfeedback.

3. Slå Lyd til eller fra.

Slå haptisk tastaturfeedback til eller fra på iPhone

1. Åbn appen Indstillinger.

2. Gå til Lyde & haptisk feedback Tastaturfeedback.

3. Slå Haptisk feedback til eller fra.

Billedtekst mangler

Aktivering af haptisk tastaturfeedback kan påvirke batteritiden for din iPhone.

Hvis du slår haptisk tastaturfeedback til, men ikke kan mærke den haptiske feedback, når du skriver, skal du kontrollere, at Vibration er slået til under Indstillinger Tilgængelighed Berøring.