Sådan finder du dit sags- eller reparations-id

Når du kontakter Apple-support, anmoder om service på internettet eller indleverer produktet til reparation i en Apple Store-butik eller hos en Apple-autoriseret serviceudbyder, får du enten et sags-id eller et reparations-id.

Har du brug for support, service eller reparation, kan du finde dit sags- eller reparations-id ved at logge ind på Min support med det samme Apple-id, som du brugte, da du anmodede om support, service eller reparation, og derefter se under afsnittet Seneste aktivitet.

Har du brug for service eller reparation, kan du også finde dit reparations-id i den bekræftelses-e-mail, du har modtaget fra Apple.