Indstil og brug Underret, når den efterlades i appen Find

Med funktionen Underret, når den efterlades vil din iPhone advare dig, når du efterlader en understøttet Apple-enhed, et AirTag eller Find-netværkstilbehør på en ukendt lokalitet. Læs mere om, hvordan du indstiller Underret, når den efterlades i appen Find. Og tilføj de lokaliteter, hvor du ikke vil have en underretning, hvis du efterlader dine enheder eller genstande der.

Forudsætninger

Du kan bruge Underret, når den efterlades på en iPhone med iOS 15 eller nyere, en iPad med iPadOS 15 eller nyere, en Mac med Apple Silicon og Find-genstande. Til AirPods Pro, AirPods Max og AirPods (3. generation) skal du have en iPhone 12 eller nyere.

Indstil Underret, når den efterlades

1. Åbn appen Find på din iPhone.

2. Tryk på Enheder eller Genstande.

3. Tryk på en enhed.

Turn on Notify When Left Behind notifications on iPhone
  4. Tryk på Underret, når den efterlades under Notifikationer. Hvis Underret, når den efterlades ikke vises, understøttes den pågældende enhed muligvis ikke.

5. Slå Underret, når den efterlades til eller fra.

Se, hvor du har efterladt din enhed

1. Når du har indstillet Underret, når den efterlades, får du en notifikation på din iPhone, hvis du efterlader en enhed eller genstand på en ukendt lokalitet.*

A Notify When Left Behind notification on iPhone
  2. Tryk på notifikationen for at se, hvor du har efterladt genstanden.

3. Tryk på Fortsæt for at åbne appen Find.

No alt supplied for Image
  4. Fra appen Find kan du:

• Trykke på Vejvisning til den enhed eller genstand, du har efterladt.

• Trykke på Underret mig ikke her, hvis du ikke vil underrettes om efterladte enheder eller genstande på den lokalitet.

* For AirPods, der er efterladt i deres etui, kan du kun se notifikationer for Underret, når den efterlades i op til 24 timer.

Tilføje de lokaliteter, hvor du ikke vil have en underretning.

1. Åbn appen Find på din iPhone.

2. Tryk på Enheder eller Genstande.

3. Tryk på en enhed.

4. Tryk på Underret, når den efterlades under Notifikationer.

Set a location as Home, so that you don't receive Notify When Left Behind notifications at that location
  5. Her kan du gøre følgende:

• Angive dit hjem som en lokalitet, hvor du ikke vil modtage en underretning.

• Trykke på Ny lokalitet for at tilføje lokaliteter, hvor du ikke vil underrettes om efterladte enheder og genstande.

• Tryk på knappen SletNo alt supplied for Image ud for en lokalitet, hvor du vil underrettes, hvis du efterlader en enhed eller genstand.