Hvis de indbyggede højttalere på din Mac ikke fungerer

Hvis du ikke kan høre lyd fra de indbyggede højttalere på din Mac-computer, skal du kontrollere, at macOS er opdateret, og kontrollere dine lydindstillinger.

Kontroller dine lydindstillinger

Start med at fjerne alle kabler fra USB-, Thunderbolt- eller 3,5 mm lydportene på din Mac.

1. Fra Apple-menuen  skal du vælge Systemindstillinger.

2. Klik på Lyd.

3. Klik på fanen Lyd ud, og vælg derefter de indbyggede højttalere. Hvis du ikke får vist de indbyggede højttalere som en indstilling i vinduet med udgående lyd, skal du kontakte Apple-support.

4. Hvis lydstyrkemærket for Lyd ud er indstillet til lav, skal du flytte mærket til højre og prøve igen.

5. Hvis afkrydsningsfeltet Lydløs er markeret, skal du fjerne markeringen og prøve igen.

6. Hvis du stadig ikke kan høre lyd, skal du kontakte Apple-support.