Hvis lagringspladsen på dit Apple Watch er fyldt

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis lagringspladsen på dit Apple Watch er fyldt, eller hvis du skal have mere tilgængelig lagringsplads for at installere en watchOS-opdatering.

Sådan frigør du lagringsplads på dit Apple Watch

Du kan frigøre lagringsplads på dit Apple Watch ved at fjerne musik eller fjerne billeder, som du har synkroniseret til dit ur. Du kan også fjerne visse apps for at frigøre mere plads.

For at kontrollere, hvor meget ledig lagringsplads dit ur har, skal du åbne appen Indstillinger og derefter trykke på Generelt > Lagringsplads.

Hvis du ikke har nok lagringsplads til at opdatere dit Apple Watch

Dit Apple Watch siger måske, at du har brug for mere tilgængelig lagringsplads for at installere en watchOS-opdatering.

Hvis du har et Apple Watch Series 4 eller nyere eller Apple Watch SE, kan du prøve at gennemgå trinnene nedenfor.

Hvis du har et Apple Watch Series 3, kan du gå direkte til trinnene med ophæv pardannelse, og opdater dit Apple Watch.

Læs mere om, hvordan du identificerer din Apple Watch-model.

Genstart dit ur

Genstart dit Apple Watch, og prøv derefter at opdatere det igen.

Hvis du stadig får vist fejlen, skal du følge trinene i næste afsnit.

Fjern medier og apps

Prøv at frigøre lagringsplads på dit Apple Watch, og forsøg derefter at installere watchOS-opdateringen.

Hvis du ikke kan opdatere efter at have slettet medier og apps, skal du følge trinnene i det følgende afsnit.

Ophæv pardannelsen, og opdater dit Apple Watch

1. Hold dit Apple Watch og din iPhone tæt på hinanden, mens du ophæver pardannelsen.

2. Åbn appen Watch på iPhone.

3. Gå til fanen Mit ur, og tryk på Alle ure øverst på skærmen.

4. Tryk på infoknappenBilledtekst mangler ud for det ur, du vil ophæve pardannelsen for.

5. Tryk på Ophæv pardannelse.

6. På modeller med GPS + Cellular skal du vælge at beholde dit mobilabonnement.

7. Tryk igen for at bekræfte. Du skal muligvis indtaste adgangskoden til dit Apple-id for at slå Aktiveringslås fra. Inden alt indhold og alle indstillinger slettes på dit Apple Watch, opretter din iPhone en ny sikkerhedskopi af dit Apple Watch. Du kan bruge sikkerhedskopien til at gendanne et nyt Apple Watch.

Derefter skal du indstille dit Apple Watch med din iPhone. Når du bliver spurgt, om du vil indstille som ny eller gendanne fra en sikkerhedskopi, skal du vælge at indstille som ny. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre indstillingen.

Hvis du vil opdatere til watchOS beta, skal du geninstallere betaprofilen, efter installationen er fuldført.

Til sidst skal du opdatere dit Apple Watch.

Gendan fra en sikkerhedskopi

Hvis du vil gendanne dit Apple Watch fra den seneste sikkerhedskopi, skal du følge trinnene i det forrige afsnit for at ophæve pardannelsen igen. Indstil derefter uret med iPhone igen. Denne gang skal du vælge at gendanne fra en sikkerhedskopi i stedet for at indstille som ny.