Hvis du mangler fotos, når du har tilmeldt dig et delt iCloud-fotobibliotek

Hvis du har flyttet billeder til et delt bibliotek, kan du ikke se disse fotos på en iPhone eller iPod touch med iOS 16 eller en tidligere version, en iPad med iPadOS 15 eller en tidligere version, en Mac med macOS Monterey eller en tidligere version, et Apple TV med tvOS 15 eller en tidligere version eller en pc med iCloud til Windows 13 eller en tidligere version.

Delt iCloud-fotobibliotek er kun tilgængeligt på en iPhone med iOS 16.1 eller en nyere version, en iPad med iPadOS 16.1 eller en nyere version, en Mac med macOS Ventura 13 eller en nyere version, et Apple TV med tvOS 16 eller en nyere version eller en pc med iCloud til Windows 14 eller en nyere version. Hvis du åbner appen Fotos på en enhed, der ikke er blevet opdateret til en understøttet version, kan du ikke se de fotos, du har flyttet fra dit personlige bibliotek til dit delte bibliotek. Læs mere om brug af delt iCloud-fotobibliotek.

Hvis du vil se dine fotos, skal du bruge en enhed, der er opdateret til en understøttet version af iOS, iPadOS, macOS, tvOS, eller en enhed med en hvilken som helst softwareversion på iCloud.com.