Lær tastaturgenvejene på en iPad

Hvis du har et eksternt tastatur sluttet til din iPad, kan du bruge tastaturgenveje til at gøre ting, der normalt kræver en mus, et pegefelt eller en anden indtastningsenhed.

Se tastaturgenveje

Du kan få vist en liste over de genveje, der kan bruges med en app, ved at trykke på tasten Kommando ⌘ og holde den nede, mens du bruger appen eller er på hjemmeskærmen.

Se tastaturgenveje

Brug de mest almindelige tastaturgenveje

Til de fleste tastaturgenveje på en iPad skal du bruge tasten Kommando ⌘ – ligesom på en Mac-computer. Tasten Kommando ⌘ fungerer på samme måde som Ctrl-tasten på et pc-tastatur.

De mest almindelige tastaturgenveje er:

• Kommando-H: Gå til hjemmeskærmen.

• Kommando-mellemrum: Vis eller skjul søgefeltet.

• Kommando-Tabulator: Skift til den næstsenest anvendte app på en liste med åbne apps.

• Kommando-Skift-3: Tag et skærmbillede.

• Kommando-Skift-4: Tag et skærmbillede, og åbn straks appen Markering for at se eller redigere det.

• Kommando-Alternativ-D: Vis eller skjul Dock.

Vil du tilføje en emoji? Tryk på globustastenBilledtekst mangler, når du er i et tekstfelt, for hurtigt at finde emoji-tastaturet. Vises emoji-tastaturet ikke? Sørg for, at det er slået til.

Tilpas tastaturgenveje

1. Åbn Indstillinger, og tryk derefter på Tilgængelighed.

2. Tryk på Tastaturer.

3. Tryk på Fuld tastaturadgang, og slå det til.

4. Tryk på Kommandoer.

5. Tryk på en kommando, og tryk derefter på en ønsket tastekombination for at tildele den.

6. Tryk på OK.