Godkendelse af manuelt installerede certifikatprofiler i iOS, iPadOS og visionOS

Hvis du manuelt installerer en profil, der indeholder certifikatdata, i iOS, iPadOS eller visionOS, er dette certifikat ikke automatisk godkendt til SSL. Se, hvordan man manuelt godkender en installeret certifikatprofil.

Denne artikel er rettet mod systemadministratorer for skoler, virksomheder eller andre organisationer.

Du skal slå godkendelse til SSL/TLS til manuelt, når du installerer en beskrivelse, der modtages pr. e-mail eller downloades fra et websted.

Hvis du vil slå godkendelse af SSL/TLS til for det pågældende certifikat, skal du gå til Indstillinger > Generelt > Om > Indst. til certifikatgodkendelse. Slå godkendelse af certifikatet til under "Slå Fuld godkendelse af rodcertifikater til".*

Indstillinger for godkendelse af iPhone-certifikat

Apple anbefaler implementering af certifikater via Apple Configurator eller Mobile Device Management (MDM). Certifikatdata godkendes automatisk til SSL, når de installeres med Configurator, MDM eller som del af en MDM-tilmeldingsbeskrivelse.

*Hvis "Slå Fuld godkendelse af rodcertifikater til" ikke vises, har du ikke installeret yderligere certifikater.