Indstil et eksisterende domæne med iCloud Mail

Du skal opdatere dine MX-, TXT- og CNAME-poster hos din domæneregistrator for at afslutte indstillingen af dit tilpassede domæne og dine e-mailadresser med iCloud Mail.

Hvis du vil bruge dit eget domæne og din tilhørende e-mailadresse med iCloud Mail, skal du ændre tre typer DNS-poster hos din domæneregistrator: MX-, TXT- og CNAME-poster.

• MX-poster angiver, hvor de e-mails, der sendes til dit domæne, skal leveres. Du kan konfigurere flere MX-poster for et domæne, der hver har sit eget prioritetsniveau.

• TXT-poster gemmer en række tekstbaserede oplysninger om dit domæne, herunder oplysninger, der hjælper med at forhindre e-mailforfalskninger.

• CNAME-poster leder trafik til den samme IP-adresse, når du har forskellige variationer af det samme domænenavn.

Før du ændrer dine domæneposter, skal du angive de e-mailadresser, du allerede bruger sammen med dette domænenavn.

Når du har konfigureret dit domæne med iCloud Mail, kan du oprette alle de e-mailadresser, du vil bruge.

Rediger dine DNS-poster

1. Log ind på din konto hos din domænevært.1

2. Se efter afsnittet, hvor du kan opdatere dine MX-poster. Det ligger muligvis under Avancerede indstillinger, DNS-administration, Mailindstillinger eller lignende.

3. Slet dine eksisterende MX-poster.

4. Angiv de nye DNS-poster for iCloud Mail-serverne.2 Angiv den personlige TXT-post, du har fået under indstillingen, i TXT-posten.

• TXT:

• Posttype: TXT

• Vært: @

• Værdi: [Angiv den personlige TXT-post, der er angivet under indstillingen]

• SPF:

• Posttype: TXT

• Vært: @

• Værdi: "v=spf1 include:icloud.com ~all"

• Hvis du allerede har en SPF-post, skal du blot tilføje "include:icloud.com" til værdien før "~all".

• MX:

• Posttype: MX

• Vært: @

• Værdi: mx01.mail.icloud.com.

• Prioritet: 10

• MX:

• Posttype: MX

• Vært: @

• Værdi: mx02.mail.icloud.com.

• Prioritet: 10

• DKIM:

• Posttype: CNAME

• Vært: sig1._domainkey

• Værdi: sig1.dkim.example.com.at.icloudmailadmin.com.

5. Gem dine ændringer.

6. Klik på Bekræft på indstillingssiden til iCloud Mail for at bekræfte indstillingen. Det kan tage et par minutter, før dine gemte ændringer kan bekræftes.

7. Hvis du vil kontrollere, at dit domæne og dine adresser er indstillet med iCloud Mail, skal du logge ind på https://icloud.com/icloudplus. Vælg widgetten Tilpasset e-maildomæne, og klik derefter på Administrer. Hvis ændringerne ikke bekræftes korrekt, skal du kontrollere de opdaterede DNS-poster for fejl og prøve igen.

1. Hvis din registrator har en lås på dit domæne, kan du ikke indstille et domæne med iCloud Mail.

2. Hvis din registrator ikke understøtter "@", skal du indtaste dit domænenavn som vært. Hvis din registrator ikke understøtter anførselstegn eller efterfølgende punktummer i postværdierne, skal du angive værdien uden anførselstegn eller efterfølgende punktummer. TTL skal indstilles til 3600 sekunder eller 1 time.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.