Luk delt skærm eller en flydende app på din iPad

Med multitasking i iPadOS kan du have mere end én app på din iPad-skærm ad gangen. Hvis du vil stoppe multitasking og fokusere på én app, skal du følge disse trin.

Sådan lukker eller kommer du ud af delt skærm på din iPad

1. Tryk på betjeningselementet i midten af den lodrette rulleskakt mellem de to apps.

2. Træk betjeningselementet væk fra skærmen i retning af den app, du vil lukke.

Læs om, hvordan du kan bruge multitaskingfunktionen Split View for at arbejde i to apps på samme tid.

Flet faner og vinduer i Safari

Hvis du har to vinduer åbne i Safari i Split View, kan du kombinere alle fanerne fra begge vinduer til ét. Tryk på og hold vinduesknappenalternativ, der leveres til billede nede, og tryk derefter på Kombiner alle vinduer.

Du kan også lukke faner ved at trykke på Luk alle [number] faner eller trykke på close buttonNo alt supplied for Image for at lukke faner enkeltvis.

Sådan fjerner du en flydende app fra din iPad-skærm med Slide Over

1. Tryk på app controllerbindestregssymbolet øverst i vinduet med den flydende app.

2. Skub appen væk fra skærmen til venstre eller højre.

Læs om, hvordan du kan bruge multitaskingfunktionen Slide Over til at arbejde i en app, som vises foran andre åbne apps.