Indstil iCloud på Mac

Læs om, hvordan du logger ind på iCloud og vælger indstillinger.

Brug den nyeste version af macOS

Du får den bedste oplevelse, hvis du sikrer dig, at din enhed opfylder minimumsystemkravene til iCloud.

Læs mere om, hvordan du opdaterer til den nyeste version af macOS

Log på iCloud

Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger. Øverst i indholdsoversigten skal du klikke på Log ind med dit Apple-id. I macOS Catalina eller en tidligere version skal du vælge Apple-menuen  > Systemindstillinger og derefter klikke på Log ind. Indtast dit Apple-id og din adgangskode. Når du logger ind, slås iCloud automatisk til.

Hvis du allerede er logget ind på iCloud, kan du se dit navn øverst i sidepanelet eller øverst i vinduet.

Tilpas dine iCloud-indstillinger

Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, klik på dit navn øverst i indholdsoversigten, og klik derefter på iCloud. I macOS Catalina eller en tidligere version: Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, klik på Apple-id, og vælg derefter iCloud i indholdsoversigten. Vælg de apps – f.eks. Noter, Fotos og iCloud Drive – som du vil bruge med iCloud. Du skal muligvis klikke på Vis alle, Vis flere apps eller rulle ned for at se alle mulighederne. Klik derefter på Synkroniser denne Mac eller Aktivér.

Læs mere om indstilling af iCloud-funktioner på din Mac

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.