Indstil Dolby Atmos eller surroundsound på Apple TV med en soundbar eller AV-modtager

Læs om, hvordan du afspiller Dolby Atmos eller surroundsound på dit Apple TV med en soundbar eller AV-modtager.

Indstil Dolby Atmos til eller surroundsound

1. Sørg for at slutte dit Apple TV 4K direkte til HDMI-indgangen på din soundbar eller AV-modtager med et HDMI-kabel. De fleste fjernsyn understøtter ikke et forbindelsesled mellem Dolby Atmos og soundbars eller modtagere.*

Image showing an HDMI cable connecting into the HDMI input--the middle input--in an Apple TV. The other end of the cable connects to the HDMI In input on your television.
  2. Sæt den ene ende af et HDMI-kabel i HDMI-udgangen på din soundbar eller AV-modtager. Sæt derefter den anden ende af HDMI-kablet i HDMI-indgangen på fjernsynet.

Image showing an HDMI cable connecting to HDMI OUT on the back of a sound bar/AV receiver, and connecting to the HDMI port on a TV.

* Visse soundbars og AV-modtagere understøtter Dolby Atmos, men understøtter ikke videoformater som HDR10 og Dolby Vision. I sådanne tilfælde kan du slutte dit Apple TV 4K til enten soundbaren eller AV-modtageren for at afspille lyd i Dolby Atmos. Du kan også slutte dit Apple TV 4K til fjernsynet for at se video i HDR og Dolby Vision. Til begge dele skal du have et fjernsyn eller en AV-modtager eller soundbar, der understøtter både Dolby Atmos og videoformater i høj kvalitet. Apple TV 4K bruger en udgave af Dolby Atmos med høj båndbredde, der ikke fungerer via ARC-forbindelser.

Kontroller, om Dolby Atmos er indstillet

På Apple TV 4K skal du gå til Indstillinger > Video og lyd og vælge Lydformat. Under Fordybende lyd skal du kontrollere, at Dolby Atmos er slået til. Hvis du ikke kan se Fordybende lyd og Dolby Atmos som en mulighed, skal du muligvis ændre den måde, dit underholdningssystem i hjemmet er indstillet på.

Noget Dolby Atmos-understøttet indhold viser muligvis Dolby Atmos-ikonetNo alt supplied for Image i dets lydoplysninger.

• Hvis du ser indhold på Apple TV+: Tryk på Menu på din Apple TV Remote, og se efter Dolby Atmos-ikonetNo alt supplied for Image.

• Hvis du ser indhold i appen Film og tv-udsendelser i iTunes eller en tredjepartsapp: Skub ned på Touch-overfladen på din Apple TV Remote. Under info skal du se efter Dolby Atmos-ikonetNo alt supplied for Image.

Du kan ikke afspille lyd i Dolby Atmos, hvis Hurtig start er slået fra i Indstillinger. Det kan du kontrollere ved at gå til Indstillinger > Apps > Film og tv-udsendelser i iTunes > Hurtig start.