Opret en ringetone ud fra din Logic Pro- eller GarageBand til Mac-sang

Brug GarageBand på din iPhone eller iPad til at oprette en ringetone ud fra din Logic Pro- eller GarageBand til Mac-sang.

Hvis du vil oprette en ringetone på din Mac, skal du gøre den klar på din Mac ved hjælp af GarageBand eller Logic Pro og derefter dele den på iCloud Drive, så du kan åbne den i GarageBand på din iPhone eller iPad. Når den er på din iPhone eller iPad, skal du eksportere sangen som ringetone fra GarageBand og derefter tildele ringetonen. Alternativt kan du oprette ringetonen direkte på din iPhone eller iPad.

Indstilling af iCloud Drive

Du skal bruge iCloud Drive, hvis du vil dele sange fra din Mac til GarageBand til iOS. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du indstille iCloud Drive på din Mac og din iPhone eller iPad.

Sådan deles dit projekt

1. På din Mac: Åbn projektet i Logic Pro eller GarageBand.

2. Del det til GarageBand til iOS:

• I GarageBand: Vælg Del > Projekt til GarageBand til iOS.

• I Logic Pro: Vælg Arkiv > Del > Projekt til GarageBand til iOS.

3. Vælg mappen "GarageBand til iOS" i iCloud Drive, og klik derefter på Gem.

Sådan eksporteres et projekt som en ringetone

1. Åbn GarageBand på din iPhone, iPad eller iPod touch.

2. I browser Mine sange skal du trykke på knappen GennemseGennemse og trykke på Vælg og derefter på det projekt, du har delt fra din Mac.

3. Tryk på knappen Delknappen Del, og tryk derefter på Ringetone.

4. Indtast et navn på ringetonen, og tryk derefter på Eksporter. Hvis ringetonen er længere end 30 sekunder, skal du trykke på Fortsæt for at få GarageBand til at afkorte ringetonen automatisk. Eller tryk på Annuller for at vende tilbage til sangen, så du kan afkorte den.

5. Tryk på Eksporter.

6. Når ringetonen er eksporteret, kan den tildeles som ringetone.

Sådan tildeles en ringetone

Når du har eksporteret projektet som en ringetone, kan du indstille den som standardringetone eller knytte den til en kontakt. Tryk på "Brug lyd som", og vælg derefter en mulighed:

• Hvis du vil bruge ringetonen som standardringetone, skal du udskifte den eksisterende ringetone og trykke på "Standardringetone".

• Hvis du vil bruge ringetonen som standardbeskedtone, skal du udskifte den eksisterende beskedtone og trykke på "Standardteksttone".

• Hvis du vil bruge ringetonen med en af dine kontakter, skal du trykke på "Tildel kontakt" og derefter vælge en kontakt.

• Hvis du vil skifte til browseren Mine sange uden at tildele en ringetone, skal du trykke på OK.