Hvis billeder eller videoer på din iPhone eller iPad ikke kan importeres til Fotos på din Mac

Hvis du bruger en iPhone eller iPad med iCloud-fotos og har slået Optimer lagring til, kan nogle billeder eller videoer muligvis ikke importeres til Fotos på din Mac.

Hvis du bruger en iPhone eller iPad med iCloud-fotos og har slået Optimer lagring til, gemmes de originale fotos og videoer i iCloud og ikke på din enhed. Når du manuelt slutter din enhed til din Mac, der ikke bruger iCloud-fotos, vises et advarselssymbol i indholdsoversigten, der angiver, at noget indhold muligvis ikke er tilgængeligt til import.

Hvis du vil importere indhold fra din enhed til din Mac, skal du slå iCloud-fotos til på din Mac. Hvis du ikke vil bruge iCloud-fotos på din Mac, kan du bruge AirDrop til at flytte indhold fra din enhed til din Mac.