Brug automatiseret enhedstilmelding

Med automatiseret enhedstilmelding kan du gøre MDM-tilmelding (Mobile Device Management) automatisk og forenkle den første indstilling af enhederne. Du kan holde øje med enhederne under aktiveringen uden at røre dem og låse MDM-tilmelding med henblik på løbende administration.

Tjek din berettigelse

Apple Business Manager og Apple School Manager er tilgængelige for organisationer i understøttede lande eller områder

• Direkte fra Apple

• Deltagende Apple-autoriserede forhandlere

• Mobiloperatører

Automatiseret enhedstilmelding fungerer på alle disse enheder:

• iOS-enheder med iOS 7 eller en nyere version

• iPadOS-enheder

• Mac-computere med OS X Mavericks 10.9 eller en nyere version

• Apple TV-enheder (4. generation eller en nyere model) med tvOS 10.2 eller en nyere version

Hvis du vil tilføje enheder, som du ikke har købt, f.eks. en doneret iPad, kan du læse mere om, hvordan du manuelt tilmelder dine enheder.

Tilmeld din organisation

Tilmeld din organisation i Apple Business Manager eller Apple School Manager ved at følge nedenstående trin.

Apple Business Manager

1. Gå til Apple Business Manager.

2. Klik på "Tilmeld dig nu".

3. Klik på "Kom i gang".

4. Angiv oplysningerne om din organisation.

Du kan også læse mere om Apple Business Essentials og prøve det gratis i din virksomhed.

Apple Business Manager og Apple Business Essentials starter i en foreløbig prøveperiode. Automatiseret enhedstilmelding er tilladt, efter at en administrator har bekræftet sin organisation hos Apple. Se brugerhåndbøgerne til Apple Business Manager og Apple Business Essentials for at se de tilgængelige funktioner og for at se, hvordan du tilmelder dig og bekræfter din tilmelding.

Apple School Manager

1. Gå til Apple School Manager.

2. Klik på "Tilmeld dig nu".

3. Angiv oplysningerne om din organisation.

Apple vil kontakte din bekræftelseskontakt – normalt en juridisk repræsentant for din organisation – for at bekræfte dine tilmeldingsoplysninger.

Når din tilmelding er fuldført, modtager du en e-mail, når dine oplysninger er bekræftet, og din tilmelding er godkendt.

Tilføj dine salgsoplysninger

Når din tilmelding er godkendt, skal du logge ind for at tilføje dine salgsoplysninger.

• Hvis du har købt dine enheder hos Apple, skal du kontakte din indkøbsagent, økonomiafdeling eller Apple-salgsteamet og bede om dit Apple-kundenummer.

• Hvis du har købt dine enheder hos en Apple-autoriseret forhandler eller en mobiloperatør, skal du bede denne om deres forhandler-id og oplyse dem dit organisations-id.

• Læs mere om, hvor du finder dit organisations-id og indtaster dit forhandler-id, i Apple School Manager eller Apple Business Manager.

Tilføj din MDM-server

Når du er tilmeldt og har tilføjet dine salgsoplysninger, skal du føje din MDM-server til Apple Business Manager eller føje din MDM-server til Apple School Manager.

Når du har tilføjet din MDM-server, skal du tildele enheder til den i Apple Business Manager eller Apple School Manager.

Tilføj enheder manuelt

Du kan føje enheder, som du ikke har købt, til automatiseret enhedstilmelding, f.eks. en doneret Mac eller iPad. Læs mere om, hvordan du manuelt tilføjer enheder ved hjælp af Apple Configurator til Mac eller Apple Configurator til iPhone.

Læs mere

Få mere hjælp til Apple Business Manager

Få mere hjælp til Apple School Manager