Skift opdateringsfrekvenserne på MacBook Pro eller Apple Pro Display XDR

Du kan skifte mellem opdateringsfrekvenser på 16" MacBook Pro, 14" MacBook Pro eller Pro Display XDR.

Til professionelle opgaver som f.eks. videoredigering kan du indstille opdateringsfrekvensen på din skærm, så den passer til billedfrekvensen på den video, du redigerer eller ser.

Tilgængelige opdateringsfrekevenser

Du kan skifte mellem disse opdateringsfrekvenser på din Retina-skærm:

• 60 Hz

• 59,94 Hz

• 50 Hz

• 48 Hz

• 47,95 Hz

På 14" og 16" MacBook Pro-modeller med Apple Silicon kan du vælge ProMotion for en adaptiv opdateringsfrekvens på op til 120 Hz.

Skift opdateringsfrekvens

Vælg en opdateringsfrekvens, der passer med indholdets billedfrekvens. Hvis det indhold, du ser, f.eks. er 24 billeder pr. sekund, skal du vælge en opdateringsfrekvens på 48 Hz.

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Skærme.

2. Klik på lokalmenuen Opdateringsfrekvens, og vælg en opdateringsfrekvens.

macos-ventura-system-settings-displays-refresh-rate

Når du er færdig med at se eller redigere videoindholdet, kan det være en god ide at ændre opdateringsfrekvensen tilbage til standarden for din skærm.

I macOS Catalina og macOS Big Sur skal du trykke på og holde Alternativtasten nede og vælge knappen Skaleret for at få vist menuen for opdateringsfrekvenser.