Hvis du ser meddelelsen "Kunne ikke indlæse eksternt indhold anonymt" øverst i en e-mail

Hvis Mail viser en meddelelse om, at den ikke kan indlæse eksternt indhold anonymt, kan du trykke på Indlæs indhold for at få vist indholdet.

I iOS 15, iPadOS 15 og nyere versioner skjulerBeskyttelse af anonymitet i Mail din IP-adresse, så e-mailafsendere ikke kan finde din placering eller knytte den til din øvrige onlineaktivitet.

I visse tilfælde kan Mail ikke downloade eksternt indhold i en e-mail anonymt. Det kan ske, hvis du bruger et VPN (Virtual Private Network).

Mail indlæser ikke indholdet uden din tilladelse, men giver dig i stedet besked om, at den ikke kan indlæse eksternt indhold anonymt.

Du kan trykke på Indlæs indhold for at omgå advarslen og tillade, at Mail modtager fjernindholdet uden at bruge Beskyttelse af anonymitet i Mail. Hvis din enhed bruger et VPN til dette indhold, indlæses indholdet via VPN'et i stedet for via Beskyttelse af anonymitet i Mail.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.