Overførsel af iMovie Theater-indhold til iCloud-fotos

Gem dine film og forfilm i iCloud-fotos for at se dem på andre enheder, blandt andet Apple TV.

iMovie understøtter ikke længere deling med iMovie Theater, og appen iMovie Theater til Apple TV er ikke længere tilgængelig. Hvis du vil se dit iMovie Theater-indhold på alle dine enheder, inklusive Apple TV, skal du overføre dine videoer til iCloud-fotos. Sørg for at slå iCloud-fotos til, før du fortsætter.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke bruger iCloud-fotos.

Sådan overfører du videoer til iCloud-fotos på en iPhone eller en iPad

I iMovie på din iPhone eller iPad skal du først downloade dine videoer på din enhed og derefter føje dem til iCloud-fotos.

1. Gå til visningen Projekter i iMovie.

2. Tryk på Theater øverst på skærmen. Hvis Theater ikke vises øverst på skærmen, skal du trykke på knappen MereDer er ikke angivet et alternativ til billede og derefter trykke på Vis iMovie Theater.

3. Tryk på en video for at vælge den. Hvis knappen DownloadDer er ikke angivet et alternativ til billede vises, skal du trykke på knappen DownloadDer er ikke angivet et alternativ til billede for at downloade videoen til din enhed.

4. Tryk på knappen DelDer er ikke angivet et alternativ til billede, tryk på Arkiver video og derefter på OK, når den er arkiveret.

5. Gentag dette for alle de videoer, du ønsker at kopiere til iCloud-fotos.

Sådan overfører du videoer til iCloud-fotos på en Mac

1. I iMovie skal du vælge Vindue > Gå til Theater.

2. Klik på en video for at vælge den, og klik derefter på knappen DelDer er ikke angivet et alternativ til billede, og vælg derefter Arkiv.

3. Klik på lokalmenuen Opløsning, og vælg den højest mulige opløsning. Angiv de andre delingsmuligheder, og klik på Næste.

4. Vælg en placering på din Mac, hvor videoen skal gemmes, f.eks. skrivebordet, og klik på Arkiver.

5. Åbn Fotos.

6. Find det arkiverede videoarkiv på din Mac, og træk den til Fotos.

7. Gentag dette for alle de videoer, du ønsker at kopiere til iCloud-fotos.

Sådan gør du, hvis du ikke bruger iCloud-fotos

Hvis du ikke bruger iCloud-fotos, skal du arkivere videoerne som arkiver, sådan som det er beskrevet ovenfor, og derefter overføre dem til dit Fotos-bibliotek. Du kan også kopiere videoarkiverne til en mappe på din Mac, til et eksternt drev eller til en lagringsløsning i skyen leveret af en tredjepart som f.eks. Box. Hvis du vil se dine videoer på dit Apple TV, kan du bruge AirPlay på din iPhone, iPad eller Mac.