Hvis din Mac starter med fejl -1008F

Din Mac har uden held forsøgt at starte fra macOS-gendannelse via internettet.

Hvis der vises en globus med et udråbstegn, betyder det, at din Mac har prøvet at starte macOS-gendannelse via internettet, men det lykkedes ikke. Hvis du får vist fejl -1008F, bør et af følgende løsningsforslag kunne løse problemet.

macos-catalina-recovery-alert-1008f

Start med Alternativ-Kommando-R

1. Tryk på afbryderknappen på din Mac, og hold den nede i op til 10 sekunder, indtil din Mac slukkes.

• Alle Mac-computere har en afbryderknap. På bærbare computere med Touch ID skal du trykke på og holde Touch ID nede.

2. Tænd din Mac, og hold med det samme Alternativ-Kommando-R nede for at starte fra den nyeste version af macOS-gendannelse. Brug ikke Shift-Alternativ-Kommando-R, fordi din Mac så vil starte fra en tidligere version af macOS-gendannelse, og fejlen vil opstå igen.

Eller deaktiver Aktiveringslås

Læs mere om, hvordan du deaktiverer Aktiveringslås

Efter at have deaktiveret Aktiveringslås bør du kunne starte fra macOS-gendannelse uden en -1008F-fejl. Når du er færdig med at bruge macOS-gendannelse, kan du aktivere Aktiveringslås igen.