Om søgeresultater i Apple Books

Du kan bruge Søg til at finde bøger og lydbøger i appen Apple Books.

Sådan bruger du Søg i Apple Books

Find det, du leder efter i appen Books, ved at begynde at indtaste et søgeord i søgefeltet. Når du begynder at indtaste, kan du også trykke på et af de søgeforslag, der vises.

Hvordan fungerer Søg i Apple Books?

Søg i Apple Books bruger dine søgeord til at finde de bedst mulige matches. De mest relevante søgeresultater vises først. Apple Books bruger bl.a. følgende hovedfaktorer til at sortere dine søgeresultater i rækkefølge:

• Metadata fra bogforlag

• Kundeengagement med Apple Books

• Bøgers og lydbøgers popularitet i Apple Books