Retningslinjer for fællesskabets etikette

Lær, hvad du kan gøre for at sikre, at Apple-supportfællesskabet er et hjælpsomt og imødekommende sted for alle.

Apple-supportfællesskabet er et sted, hvor alle kan lære, hvordan de får mest muligt ud af deres Apple-produkter og -tjenester. For at gøre dette til et fællesskab, hvor alle medlemmer føler sig trygge ved at stille og besvare spørgsmål, skal du følge disse retningslinjer.

1. Hjælp os med at vise respekt for alle. Svarene leveres af andre brugere af fællesskabet. Tænk over følgende, når du sender noget.

2. Hjælp os med at inspirere alle til at samarbejde på en venlig og høflig måde.

• Vi anbefaler, at du holder dig inden for emnet.

• Kom med nye, nyttige oplysninger, når du svarer.

• Undlad at kalde andre for nedsættende navne, fornærme eller lokke andre medlemmer eller komme med negative kommentarer.

• Vi foreslår, at du undgår at bruge store bogstaver, fede skrifttyper eller fremhævede ord, som kan opfattes negativt.

3. Lad os byde alle velkommen.

• Svar med nyttige og positive kommentarer.

• Alle fortjener respekt og værdighed i enhver situation. Du kan forlade en samtale, hvis dialogen ikke er konstruktiv.

• Udvis en venlig adfærd. Alle medlemmer skal føle sig trygge ved at stille og besvare spørgsmål – uanset niveau, færdigheder, viden eller ekspertise. Nedgør ikke andre medlemmer.

• Når du kommunikerer med andre medlemmer, så hold en venlig tone. Start ikke skænderier.

4. Hjælp andre medlemmer med at hjælpe dig.

• Gør dit bedste for at sikre, at du laver indlæg i det relevante fællesskab.

• Når du laver indlæg, skal du sørge for, at dit spørgsmål er klart. Medtag detaljer om dit produkt, din softwareversion og det problem, du gerne vil have hjælp til.

• Vælg en beskrivende og kortfattet titel til dit indlæg.

• Tak medlemmer, der peger dig i den rigtige retning. Giv en positiv eller negativ stemme til indhold i fællesskabet for at fortælle medlemmerne, om deres indlæg løste dit problem eller hjalp dig med dit spørgsmål. Vælg "Også mig", hvis du har det samme spørgsmål.

• Lær mere om, hvordan du finder svar og stiller nye spørgsmål.