Brug en 8K-skærm med din Mac

Visse Mac-modeller understøtter eksterne skærme med 8K-opløsning, højere opdateringshastigheder på op til 240 Hz i 4K-opløsning og udvidet understøttelse af variabel opdateringshastighed (VRR).

Find kompatible Mac-modeller

Disse Mac-modeller understøtter 8K-opløsning, 4K-opløsning med opdateringshastigheder på op til 240 Hz og VRR på en kompatibel ekstern skærm:

• MacBook Pro med M2 Pro, M3 Pro, M2 Max eller M3 Max fra 2023 eller nyere

Identificer din MacBook Pro-model

• Mac mini (2023 med M2 Pro)

Identificer din Mac mini-model

• Mac Studio fra 2023

Identificer din Mac Studio-model

• Mac Pro fra 2023

Identificer din Mac Pro-model

Indstil din skærm

Tilslut din skærm, og indstil derefter opløsningen og opdateringshastigheden.

Tilslut din skærm

• Brug et Ultra High Speed 48 Gbps HDMI-kabel.

• Tilslut HDMI-kablet direkte fra HDMI-porten på din Mac til din skærm.

• Du får den højeste opløsning og opdateringshastighed, hvis du undlader at bruge et mellemstik med HDMI-kablet.

Indstil opløsning og opdateringshastighed for din skærm

• Når du har tilsluttet din skærm, kan du bruge skærmindstillingerne på din Mac til at indstille skærmens opløsning og opdateringshastighed.

• På nogle skærme skal du muligvis først bruge skærmens indbyggede menuer for at aktivere 8K-opløsning og VRR. På nogle tv vises disse indstillinger under forskellige navne såsom "game mode" for VRR og "input signal plus" for 8K-opløsning. Du kan finde flere oplysninger i dokumentationen til din skærm.

Læs om, hvad du skal gøre, hvis din skærm ikke virker