Slå startlyden på din Mac til eller fra

Brug Lydindstillinger til at slå startlyden (klokkespil) til eller fra.

Afhængigt af hvilken Mac og hvilken version af macOS du bruger, vil du muligvis høre en startlyd, kort efter at du har trykket på afbryderknappen for at tænde din Mac. Med macOS Big Sur 11 eller nyere kan du styre, om din Mac skal afspille denne lyd.

macOS Ventura eller nyere

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger.

2. Klik på Lyd i indholdsoversigten.

3. Slå "Afspil lyd ved start" til eller fra.

macOS Monterey eller macOS Big Sur

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger.

2. Klik på Lyd.

3. Brug indstillingen "Afspil lyd ved start" i vinduet Lydeffekter til at slå startlyden til eller fra.

Tidligere versioner af macOS

Tidligere versioner af macOS indeholder ikke en indstilling, du kan bruge til at styre, om din Mac skal afspille en lyd ved start.