Sådan finder du serienummeret på din iPod

Få mere at vide om, hvordan du finder serienummeret på din iPod nano, iPod shuffle eller iPod touch.

Du kan finde serienummeret flere steder. Vær opmærksom på, at serienumre på Apple-hardwareprodukter kan indeholde tallet "0" (nul), men aldrig bogstavet "O".

På bagsiden af din iPod

Afhængigt af din iPod-model er serienummeret enten præget på bagsiden af kabinettet eller på eller under clipsen. På billederne herunder er der nogle eksempler.

iPod nano og iPod touch

Præget ind nederst på bagsiden af kabinettet.

No alt supplied for Image

iPod shuffle (4. generation) og iPod nano (6. generation)

På clipsen, som vender ind imod bagsiden af enheden, når clipsen er lukket.

No alt supplied for Image

På iPod-skærmbilledet Om

Du kan finde serienummeret på skærmen Om på din iPod touch eller iPod nano (6. generation eller en nyere model). Gå til Indstillinger > Generelt > Om.

På emballagen til din iPod

Hvis du stadig har originalemballagen til produktet, kan du finde serienummeret ved stregkoden.

På fakturaen eller kvitteringen til din iPod

Hos visse forhandlere fremgår serienummeret på iPod også af kvitteringen.