Slå opmærksomhedsfunktioner til eller fra på din iPhone eller iPad Pro

Få mere at vide om opmærksomhedsfunktioner på din iPhone X eller nyere, iPad Pro 11" eller iPad Pro 12,9".

Hvad er opmærksomhedsfunktioner?

Selvom du ikke er tilmeldt Face ID, aktiveres TrueDepth-kameraet på intelligent vis for at understøtte opmærksomhedsfunktioner. Med opmærksomhedsfunktioner kan iPhone tjekke, om din opmærksomhed er rettet mod din enhed, og automatisk agere derefter. Eksempel:

• Når du kigger på din enhed, dæmpes din skærm ikke, før du stopper med at kigge på enheden.

• Hvis du kigger på din enhed, skrues der ned for lyden af dine advarsler.

Du finder opmærksomhedsindstillingerne ved at gå til Indstillinger > Face ID & kode

Hvis du ikke vil bruge disse funktioner, skal du åbne appen Indstillinger, trykke på Face ID & kode og derefter slå opmærksomhedsfunktionerne fra.

*TrueDepth-kameraet er tilgængeligt på iPhone X eller nyere bortset fra iPhone SE. iPad Pro 11" og iPad Pro 12,9" anvender også TrueDepth-kameraet.