Brug af routere, der er sikret med HomeKit

Føj endnu et lag beskyttelse til dit HomeKit-tilbehør ved at styre, hvilke tjenester og enheder det kommunikerer med på hjemmets Wi-Fi-netværk og over internettet.

Du skal bruge følgende

Sådan indstiller du din sikre router

1. Find iOS- eller iPadOS-appen til din router i App Store, og brug den til at indstille din router. Vent, indtil du bliver bedt om at føje routeren til appen Hjem, og tryk derefter på Accepter. Hvis du ikke bliver bedt om at føje routeren til appen Hjem, skal du følge instruktionerne fra producenten af routeren.

2. Fortsæt indstillingen i appen Hjem ved at følge instruktionerne på skærmen. Når du er færdig, vises en notifikation om, at indstillingen er fuldført.

3. Efter indstillingen skal du indstille dit HomeKit-tilbehør i appen Hjem. Hvis du allerede har føjet HomeKit-tilbehør til appen Hjem, vil det fortsat virke med og få gavn af de fleste HomeKit-funktioner til netværksbeskyttelse. Hvis du ønsker en endnu bedre sikkerhed, skal du fjerne og nulstille dit Wi-Fi-tilbehør og derefter føje det til appen Hjem igen. Dette opretter en entydig adgangsnøgle, der kun kendes af routeren og det enkelte tilbehør.

Tilpas sikkerheden

Du kan styre, hvor stærk beskyttelse routeren skal bruge med dit HomeKit-tilbehør. Sådan ændrer du sikkerhedsindstillingerne i appen Hjem:

1. Tryk på knappen MereNo alt supplied for Image, og vælg derefter Hjem-indstillinger.

2. Hvis du har flere hjem, skal du vælge det hjem, hvor din router er placeret.

3. Rul ned, og tryk på Wi-Fi-netværk og routere. Tryk derefter på dit tilbehør for at ændre niveauet for forbindelsessikkerheden.

• Begræns til Hjem: Mest sikkert. Dit tilbehør kan kun interagere med HomeKit gennem dine Apple-enheder. Tilbehøret kan ikke oprette forbindelse til internettet eller lokale enheder, så tredjepartstjenester, såsom firmwareopdateringer, kan blive blokeret.

• Automatisk: Standardsikkerhed. Dit tilbehør kan kommunikere med HomeKit og de forbindelser, der anbefales af producenten.

• Ingen begrænsning: Mindst sikker. Denne indstilling omgår den sikre router og giver dit tilbehør mulighed for at interagere med enhver enhed på dit netværk eller enhver internetbaseret tjeneste.

ios-16-iphone-13-pro-hjem-indstillinger-wi-fi-netværk-routere