Nyheder i firmwareopdateringer til AirTag

Få mere at vide om ændringer og funktioner, der er inkluderet i firmwareopdateringerne til dit AirTag.

AirTag-firmwareopdatering 2.0.61

• Fejlrettelser og andre forbedringer.

AirTag-firmwareopdatering 2.0.36

• Løser et problem med accelerometeret, der ikke aktiveres i visse situationer.

AirTag-firmwareopdatering 2.0.24

• Aktiverer Præcis søgning for at hjælpe med at lokalisere en ukendt AirTag, der er registreret i bevægelse med dig.

• Hvis din iPhone ikke er på vågeblus, modtager du en notifikation, når en AirTag, der er adskilt fra sin ejer, flytter sig sammen med dig, og der udsendes en lyd for at angive, at den er blevet flyttet.

Disse funktioner kræver iOS 16.2 eller en nyere version.

Præcis søgning kræver en understøttet iPhone-model med Ultra Wideband.

AirTag-firmwareopdatering 1.0.301

• Tilpasning af den uønskede sporingslyd med henblik på nemmere at finde et ukendt AirTag.

Kræver iOS 14.5 eller en nyere version.

Kontroller, hvilken firmwareversion du har

1. Åbn appen Find.

2. Tryk på fanen Genstande.

3. Vælg dit AirTag på listen med genstande.

4. Når du trykker på navnet på dit AirTag, vises serienummeret og firmwareversionen.

Opdater dit AirTag