Få appen Apple Music på dit smart-tv, din spillekonsol eller streamingenhed

Læs mere om, hvordan du downloader og indstiller appen Apple Music på dit smart-tv, din spillekonsol eller streamingenhed.

Du skal have følgende

Indstil appen Apple Music

1. Gå til appbutikken på din enhed, og download appen Apple Music. Hvis du ikke får vist appen Apple Music, understøttes din enhed muligvis ikke, eller appen Apple Music er ikke tilgængelig i dit land eller område.

2. Åbn appen Apple Music.

3. Følg trinnene på skærmen for at logge ind med dit Apple-id og fuldføre indstillingen:

• Log ind på din mobilenhed: Brug kameraet på din telefon til at scanne QR-koden på skærmen. Følg derefter vejledningen på din mobilenhed for at logge ind med dit Apple-id og afslutte indstillingen.

• Log ind manuelt: Brug din fjernbetjening eller din controller til at logge ind med dit Apple-id i appen Apple Music eller webbrowseren og afslutte indstillingen.

Noget af indholdet i dit musikbibliotek er muligvis ikke tilgængeligt i appen Apple Music på dit smart-tv, din spillekonsol eller streamingenhed.

Log ud af appen Apple Music

1. Åbn appen Apple Music.

2. Gå til Indstillinger > Konto.

3. Vælg Log ud.

Nulstil appen Apple Music til de oprindelige indstillinger

Før du sælger eller forærer din enhed væk eller fjerner appen Apple Music, bør du nulstille appen Apple Music. Når du nulstiller appen Apple Music, logges du ud af din konto, dine personlige oplysninger fjernes, og de oprindelige indstillinger gendannes i appen.

Hvis du nulstiller appen Apple Music på et smart-tv, en spillekonsol eller en streamingenhed, der også er logget ind på Apple TV-appen eller appen Apple TV+, vil Apple TV-appen og appen Apple TV+ også blive gendannet til deres oprindelige indstillinger.

Nulstil appen Apple Music:

1. Åbn appen Apple Music.

2. Gå til Indstillinger.

• På dit smart-tv eller din streamingenhed skal du vælge Nulstil Apple TV og Apple Music.

• På din spillekonsol skal du vælge Nulstil Apple Music.

Hvis du er logget ind på appen Apple Music på en enhed, som du ikke har adgang til

Hvis du er logget ind på appen Apple Music på et smart-tv, en spillekonsol eller en streamingenhed, som du ikke kan få adgang til, skal du fjerne enheden fra listen over enheder for dit Apple-id.

Tilgængeligheden af Apple Music-appen kan variere alt efter land og område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område. Funktioner til Apple Music-appen og understøttede enheder kan også variere alt efter land og område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.