Brug din HomePod på et 802.1X Wi-Fi-netværk

HomePod kan oprette forbindelse til mange 802.1X Wi-Fi-netværk både på campus og i virksomheder. Læs mere om, hvilke netværk der understøttes, og hvordan du opretter forbindelse.

HomePod kan tilsluttes de fleste 802.1X Wi-Fi-netværk og netværk med tilmelding, hvor der kræves ekstra trin for at logge ind, f.eks. netværk på hoteller eller kollegier. Hvis dit 802.1X Wi-Fi-netværk kræver et unikt identitetscertifikat for hver enhed, skal du installere en konfigurationsprofil for at oprette forbindelse.

Kontrollér netværkskrav

Din HomePod kan oprette forbindelse til 802.1X Wi-Fi-netværk, der ikke kræver en engangsadgangskode, og som benytter en af følgende godkendelsestyper:

• PEAP

• EAP-TLS

• EAP-TTLS

• EAP-FAST

Indstil din HomePod

Inden du kan oprette forbindelse til et 802.1X Wi-Fi-netværk, skal du indstille din HomePod på et hjemmenetværk eller et privat Wi-Fi-netværk, og du skal derefter opdatere din HomePod og iOS-enhed til den nyeste version.

Opret forbindelse til et 802.1X Wi-Fi-netværk

Du kan dele Wi-Fi-konfigurationen fra din iPhone eller iPad til din HomePod, eller du kan installere en konfigurationsprofil for at oprette forbindelse automatisk.

Del Wi-Fi-konfigurationen fra din iPhone eller iPad

1. Opret forbindelse til 802.1X Wi-Fi-netværket på din iPhone eller iPad.

2. Åbn appen Hjem.

3. Tryk på HomePod, og tryk derefter på tandhjulet nederst til højre.

4. Tryk på "Flyt HomePod til [netværksnavn]".

5. Når din HomePod har oprettet forbindelse til det nye netværk, skal du trykke på OK.

Brug en profil til at oprette forbindelse automatisk

Du kan installere en konfigurationsprofil, der automatisk forbinder HomePod til et 802.1X Wi-Fi-netværk. Din netværksadministrator kan gøre en profil tilgængelig fra et websted eller via en e-mail. Tryk på profilen på din iPhone eller iPad, og vælg derefter din HomePod. Hvis du ikke kan se din HomePod, skal du vælge Andre enheder og derefter vælge din HomePod. Følg derefter vejledningen for at fuldføre installeringen.

Find din MAC-adresse

På nogle Wi-Fi-netværk kan din netværksadministrator kræve, at du skal angive Wi-Fi-adressen på din HomePod, før du kan få adgang. Sådan finder du det:

1. Åbn appen Hjem på din iPhone eller iPad.

2. Tryk på HomePod, og tryk derefter på tandhjulet nederst til højre.

3. For HomePod-højttalere, hvor du har dannet et stereopar, skal du rulle ned og trykke på Højttalere og derefter trykke og holde på den enkelte HomePod.

4. Rul ned for at finde navnet på dit Wi-Fi-netværk.

5. Tryk på navnet på dit Wi-Fi-netværk for at få vist din Wi-Fi-adresse.

Hvis der vises en besked om, at nogle funktioner muligvis ikke virker på dette netværk

Hvis der vises en besked om, at nogle funktioner muligvis ikke virker på dette netværk, når du indstiller din HomePod, er der muligvis begrænsede funktioner på det netværk, du har oprettet forbindelse til.

HomePod-stereopar, personlige anmodninger, timere, HomePod som samtaleanlæg og hjemmebiograflyd med HomePod og Apple TV understøttes ikke på netværk, der blokerer kommunikation mellem enheder. Hvis disse funktioner ikke er tilgængelige, skal du kontakte din netværksadministrator.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.