Sådan finder du serienummeret på en AirTag

For at finde serienummeret på en AirTag skal du bruge appen Find, røre den med en NFC-kompatibel smartphone eller kigge under batteriet.

Tjek i appen Find

1. Åbn appen Find.

2. Tryk på Genstande.

3. Find AirTag'en, og tryk på dens navn.

4. Serienummeret vises under navnet.

ios-16-iphone-14-pro-find-my-airtag-serial-number

Hold din AirTag tæt på din smartphone

1. Tryk og hold toppen af din iPhone eller NFC-kompatible smartphone1 mod den hvide side af din AirTag.

2. Tryk på notifikationen, som vises.

3. En webside åbnes, som viser serienummeret.

ios-16-iphone-14-pro-safari-airtag-serial-number

Se under batteriet

1. Tryk ned på batteridækslet i poleret rustfrit stål på AirTag, og roter mod uret, indtil dækslet stopper med at rotere.

2. Fjern dækslet og batteriet.2

3. Find serienummeret, som er printet inde i AirTag'en.

4. Udskift batteriet med den positive side op. Når du hører en lyd, betyder det, at batteriet er tilsluttet.

5. Sæt dækslet på igen ved at placere dækslets tre tapper over de tre huller på din AirTag.

6. Tryk ned på dækslet.

7. Roter dækslet med uret, indtil det stopper med at rotere.

airtag-serial-number-callout
  1. Hvis du ikke har en iPhone, kan din smartphones NFC-læser muligvis være placeret et andet sted.

2. Advarsel: AirTag, batteridæksel og batteri kan udgøre en kvælningsfare for eller forårsage anden skade på små børn. Hold disse genstande uden for små børns rækkevidde.