Om appen Apple Business Essentials

Få mere at vide om appen Essentials til iOS, iPadOS og macOS.

iPhone med visning af skærmen Velkommen til Business Essentials

Apple Business Essentials er en gratis app, hvor du kan hente apps og få support til din virksomhed. Det hele er samlet på ét sted. Appen Essentials installeres automatisk, når du logger ind med dit administrerede Apple-id, som er tilmeldt Apple Business Essentials-enhedsadministration.

Apps

Under fanen Apps kan du se alle de apps, din virksomhed har tildelt dig. Apps kan komme fra App Store (iPhone, iPad og Mac) eller direkte fra din virksomhed (kun Mac). Hvis du vil installere en tildelt app fra App Store, skal du trykke eller klikke på knappen HentBilledtekst mangler. Du bliver ikke debiteret for at hente eller købe disse apps. Når du bruger Essentials til at installere apps, kan din virksomhed opdatere eller fjerne dem. Mac-apps, der er tildelt dig direkte fra din virksomhed, installeres automatisk og kan ikke fjernes af din virksomhed. Hvis du vil slette en app, der er tildelt af din virksomhed, kan du slette den manuelt.

Enheder

Under fanen Enheder kan du se alle de af dine enheder, som administreres via Apple Business Essentials, og som har et aktivt abonnement, og du kan se den aktuelle AppleCare-service- og supportdækning for enhederne.

Nogle funktioner i appen Apple Business Essentials er begrænsede, indtil en organisation bekræfter tilmeldingen. Se listen over funktioner for Apple Business Essentials for at få flere oplysninger.

Administrer reparationer

Hvis du har en enhed, der er dækket af AppleCare+ for Business Essentials, kan du indsende en reparationsanmodning og spore statussen for din reparation under fanen Enheder. Du kan også annullere din anmodning, hvis den ikke længere er nødvendig.

Hvis "Log ind kræves" vises

Hvis du installerer appen Essentials fra App Store eller logger af din enhed, vises der en meddelelse om, at du skal logge ind, og at du ikke kan bruge appen. Hvis du vil bruge appen Essentials, skal du fjerne appen fra din enhed og logge ind med dit administrerede Apple-id. Hvis du har brug for hjælp, skal du kontakte din Apple Business Essentials-administrator.

Apple Business Essentials og anonymitet

Læs mere om anonymitet i Apple Business Essentials.