Brug Sirene på Apple Watch Ultra for at signalere, at du har brug for hjælp

Med Sirene på Apple Watch Ultra-modeller kan du hurtigt og nemt advare dem omkring dig, når du har brug for hjælp.

Sådan fungerer det

• Når du tænder Sirene, afspiller Apple Watch Ultra en konstant lyd, der kan høres op til 600 meter væk.

• Sirene bruger to unikke lyde i et højt toneleje, der normalt ikke høres i naturen eller omgivelserne, og som afspilles skiftevis og gentages.

• Sirene holder pause i visse situationer, f.eks. under telefonopkald, og når timere eller alarmer afspilles, men holder ikke pause under podcasts eller musik.

• Sirenen fortsætter, indtil du slukker den, eller indtil dit ur løber tør for batteri.

• Hvis det er muligt, skal du undgå at tænde for Sirene i lukkede omgivelser, og du må ikke holde dit ur tæt på øret, mens sirenen lyder.

• Hvis dit Apple Watch Ultra er vådt, afspilles Sirene muligvis ikke så kraftigt som forventet. Sirene afspilles ved fuld lydstyrke, når uret er tørt.

Tænd for Sirene

Du kan tænde for Sirene ved hjælp af knappen Handling eller sideknappen.

Brug knappen Handling

Knappen Handling på Apple Watch Ultra
  1. Tryk på og hold knappen Handling inde, indtil mærket Sirene vises.

2. Træk mærket SireneDer er ikke angivet et alternativ til billede for at starte en nedtælling.

3. Efter nedtællingen starter Sirene.

Alternativt kan du trykke på knappen Handling og holde den inde for at starte nedtællingen. Fortsæt med at holde knappen Handling inde, indtil sirenen starter. Hvis du ikke ønsker at kunne starte Sirene ved at holde knappen inde, kan du gå til Indstillinger > Knappen Handling og deaktivere Hold nede for at slå til.

Brug sideknappen

Sideknappen på Apple Watch Ultra
  1. Tryk og hold sideknappen inde, indtil mærket Sirene vises.

2. Træk mærket SireneDer er ikke angivet et alternativ til billede for at starte en nedtælling.

3. Efter nedtællingen starter Sirene.

Sluk for Sirene

Du kan annullere Sirene under nedtællingen. Hvis du holder knappen Handling inde, skal du slippe knappen Handling for at annullere. Hvis du startede nedtællingen ved at trække i mærket Sirene, skal du hvile håndfladen på urets display i mindst tre sekunder for at annullere.

Hvis du vil stoppe sirenen, imens den lyder, skal du trykke på StopDer er ikke angivet et alternativ til billede i appen SireneDer er ikke angivet et alternativ til billede.

Stop Sirene på Apple Watch Ultra

Hvis du navigerer væk fra appen SireneNo alt supplied for Image, kan du hurtigt hente den frem igen via Appskifter. Dobbeltklik på Digital Crown for at åbne Appskifter, tryk på appen SireneNo alt supplied for Image, og tryk derefter på StopNo alt supplied for Image.