Find din version af funktionen Notifikationer om uregelmæssig puls

Som følge af bestemmelser i dit land eller område er det ikke sikkert, at version 1 eller version 2 er tilgængelige. Du kan kontrollere, hvilken version af funktionen Notifikationer om uregelmæssig puls du har på dit Apple Watch eller iPhone.

På Apple Watch

1. Åbn appen Indstillinger.

2. Tryk på Hjerte, og tryk derefter på Notifikationer om uregelmæssig puls.

3. Rul ned for at se versionsnummeret.

På iPhone

1. Åbn appen Sundhed.

2. Tryk på fanen Browse, og tryk derefter på Hjerte.

3. Tryk på Notifikationer om uregelmæssig puls.

4. Rul ned til Indstillinger, og tryk derefter på Om.

Versionsnummeret på funktionen Notifikationer om uregelmæssig puls vises ud for Funktionsversion i sektionen Om.