Sådan justerer du indstillingerne for en app, så den vises under kameraområdet på din MacBook Air eller MacBook Pro

Du kan justere indstillingerne for en app, så den bruger hele skærmen eller kun bruger området under kameraet.

Din MacBook Air med Liquid Retina-skærm eller din MacBook Pro med Liquid Retina XDR-skærm har et kameraområde indbygget i skærmrammen. Hvis indstillinger for apps eller menulinjeelementer er blokerede af eller skjulte bag kameraområdet, kan du slå "Skaler til kant under indbygget kamera" til, så appen justeres til det aktive område på din skærm. Dette sikrer, at menulinjen og appvinduerne vises under det indbyggede kamera på din Mac og altid er synlige.

Hvis du slår "Skaler til kant under indbygget kamera" til for en app, og appen har menulinjeelementer eller vinduer, der vises bag kameraområdet, vises alle åbne apps eller apps, der deler det samme space (område), under kameraet, indtil du afslutter appen ved hjælp af den skalerede indstilling.

Sådan slår du "Skaler til kant under indbygget kamera" til for en app

1. Luk appen.

2. Klik på symbolet Finder i Dock, og klik derefter på Apps i indholdsoversigten for Finder.

3. Vælg appen, og vælg derefter Arkiv > Vis info, eller tryk på Kommando-I.

4. I infovinduet, der åbnes, skal du vælge "Skaler til kant under indbygget kamera".

App info window with Scale to fit below built-in camera selected

Læs mere

Apps kan opdateres, så de fungerer bedre med dette område af din skærm. Hvis en udvikler opdaterer sin app for kompatibilitet med din Mac, vises indstillingen "Skaler til kant under indbygget kamera" ikke længere. Du kan kontakte udvikleren af appen for at finde ud af, om en opdatering er tilgængelig eller planlagt.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.