Indstil avancerede netværksindstillinger i indstillingsassistenten i iOS

Læs mere om, hvordan du bruger indstillingsassistenten i iOS til at indstille proxier eller konfigurere avancerede netværksindstillinger for virksomhedsmiljøet.

Hvis du er systemadministrator i en virksomhed, skal du bede brugerne om at indstille deres nye enhed til avancerede netværkskonfigurationer med indstillingsassistenten i iOS.

1. Gå til skærmen Hej, tryk på knappen Hjem, eller skub op.

2. Vælg et sprog.

3. Vælg et land eller område.

4. Vælg Indstil manuelt på skærmbilledet Hurtig start.

5. På skærmen Vælg et Wi-Fi-netværk: Tryk på knappen Hjem, eller tryk på sideknappen, og hold den inde i to sekunder.

6. Tryk på Wi-Fi-indstillinger.

7. Ud for dit netværks navn skal du trykke på infoknappeninfoknappen.

Fra denne skærm kan du gøre følgende:

• Indstille en HTTP-proxy.

• Definere indstillinger for statisk netværk.

• Slå BootP til.

• Konfigurere DNS.