Brug af dit Apple Watch efter service

Oplysninger om, hvordan du bruger dit Apple Watch, efter det har været til service.

1. Hold dit Apple Watch tæt på din iPhone.

2. Dan par med dit Apple Watch. Når du danner par med dit Apple Watch, får du vist muligheden for at gendanne fra en sikkerhedskopi, hvis du har en.

© 2023 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, Apple Watch og iTunes er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og områder. AppleCare er et servicemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og områder. Andre produkt- og virksomhedsnavne, der er nævnt i dette dokument, kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere.