Hvis dit HomeKit- eller Matter-tilbehør ikke reagerer i appen Hjem

Læs om, hvad du skal gøre, hvis der vises "Intet svar" ud for et intelligent tilbehør til hjemmet fra af en anden producent i appen Hjem.

Tilbehør fra én producent reagerer ikke

Tilbehør fra flere producenter reagerer ikke

Hvis tilbehør fra én producent ikke reagerer

Tjek efter hvert trin, om dit intelligente tilbehør til hjemmet reagerer i appen Hjem.

1. Slå Bluetooth til i appen Indstillinger på din iPhone eller iPad eller i Systemindstillinger på din Mac.

2. Genstart det tilbehør, der ikke reagerer. Du skal muligvis tage batterierne ud af dit tilbehør og sætte dem i igen.

3. Tjek producentens app for at se, om det tilbehør, der ikke reagerer i appen Hjem, har brug for en firmwareopdatering. Hvis tilbehøret ikke reagerer i producentens app, skal du muligvis nulstille det.

4. Genstart eventuelle tredjepartsbroer og alle hjemmehubs (HomePod, HomePod mini og Apple TV) ved at trække strømstikkene ud og derefter tilslutte dem igen.

5. Fjern tilbehør, der ikke reagerer, fra appen Hjem. Vælg et tilbehør, rul ned til indstillingerne for tilbehøret, og vælg Fjern tilbehør. Hvis du ikke kan se muligheden for at fjerne tilbehøret i appen Hjem, skal det fjernes via producentens app. Når du har fjernet tilbehøret, skal du følge producentens vejledning for at nulstille det og føje det til appen Hjem igen.

Hvis dit tilbehør stadig ikke reagerer, skal du kontakte producenten for at få support.

Hvis tilbehør fra flere producenter ikke reagerer

Tjek efter hvert trin, om dit intelligente tilbehør til hjemmet reagerer i appen Hjem.

1. Opdater din iPhone, iPad eller Mac til den nyeste software.

2. Luk appen Hjem på din iPhone, iPad eller Mac, og åbn den igen.

3. Sørg for, at din iPhone, iPad eller Mac har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som dit tilbehør. Hvis du vil fjernbetjene dit tilbehør, skal du indstille en hjemmehub.

4. Slå Bluetooth til i appen Indstillinger på din iPhone eller iPad eller i Systemindstillinger på din Mac.

5. Genstart det tilbehør, der ikke reagerer. Du skal muligvis tage batterierne ud af dit tilbehør og sætte dem i igen.

6. Tjek producentens app for at se, om det tilbehør, der ikke reagerer i appen Hjem, har brug for en firmwareopdatering. Hvis tilbehøret ikke reagerer i producentens app, skal du muligvis nulstille det.

7. Hvis dit tilbehør stadig ikke reagerer i appen Hjem, skal du genstarte dine enheder:

1. Tag strømstikkene til dit modem og din router ud, og tilslut dem igen.

2. Fjern eventuelle tredjepartsbroer og alle hjemmehubs (HomePod, HomePod mini og Apple TV) ved at trække strømstikkene ud og derefter tilslutte dem igen.

3. Genstart tilbehør, der ikke reagerer. Du skal muligvis tage batterierne ud af dit tilbehør og sætte dem i igen.

4. Genstart din iPhone, iPad eller Mac.

8. Tjek VPN- og sikkerhedssoftware fra tredjeparter for at løse potentielle problemer med netværksforbindelsen.

Hvis dit tilbehør stadig ikke reagerer, skal du kontakte Apple-support.