Lad være med at bruge håndstøtteovertræk og tastehætter på bærbare Mac-computere med Retina-skærm

Hvis der anbringes noget oven på kabinettet (tastatur og håndstøtte), kan det medføre skader på skærmen, når den lukkes.

For at gøre bærbare Mac-computere med Retina-skærm så tynde som muligt er mellemrummet mellem skærmen og det øverste af kabinettet konstrueret med meget små tolerancer. Lad være med at bruge håndstøtteovertræk og tastehætter, da de ekstra millimeter kan give problemer med, at skærmen ikke sidder rigtigt, når den lukkes.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.