Administrer opgradering til macOS Ventura i din organisation

Brug administration af mobile enheder (MDM) til at udsætte, at macOS Ventura bliver tilbudt på Mac-computere under tilsyn i din organisation.

Denne artikel er tiltænkt systemadministratorer.

Hvis en bruger er ny bruger af macOS Monterey 12.3 og nyere, kan brugeren blive tilbudt en ny softwareopgraderingssti til macOS Ventura uden at skulle køre en større app med et fuldt installationsprogram eller godkendes som administrator. For macOS Monterey 12.6.1 og nyere er det muligt at udsætte denne nye opgraderingssti ved hjælp af MDM-indstillingen til udsættelse af store opdateringer.

Med henblik på at give administrerede implementeringer mere tid til at opdatere til macOS Monterey 12.6.1 er den nye opgraderingssti til macOS Ventura 13.0 og 13.0.1 deaktiveret for alle overvågede Mac-computere, der er tilmeldt administration af mobile enheder, og kun den fulde installationssti er tilgængelig. Den nye opgraderingssti tilbydes kun til overvågede Mac-computere til macOS Ventura 13.1 og nyere.

Brug vejledningen nedenfor til at forhindre, at brugere på Mac-computere i din organisation bliver tilbudt macOS Ventura.

Brug MDM til at udsætte macOS Ventura 13.0 og 13.0.1

Brug indstillingen til udsættelse af store opdateringer til at forhindre, at brugere på Mac-computere i din organisation bliver tilbudt opgraderingsstien til det komplette installationsprogram til macOS Ventura.

Brug MDM til at udsætte macOS Ventura 13.1 og nyere

macOS Monterey 12.6.1 og nyere:

Fortsæt med at bruge indstillingen til udsættelse af store opdateringer for at forhindre, at brugere på Mac-computere i din organisation bliver tilbudt macOS Ventura, i op til 90 dage.

macOS Monterey 12.3 til 12.6:

Fortsæt med at bruge indstillingen til udsættelse af store opdateringer for at forhindre, at brugere på Mac-computere i din organisation bliver tilbudt macOS Ventura 13.0 og 13.0.1, i op til 90 dage. Brug indstillinger til udsættelse af både store og små opdateringer for at forhindre, at brugere på Mac-computere i din organisation bliver tilbudt macOS Ventura 13.1 og nyere, i op til 90 dage. Hvis du i øjeblikket har en længere udsættelsesperiode for store opdateringer end for små opdateringer, skal du øge udsættelsen for små opdateringer for at matche den ønskede udsættelsesperiode for store opdateringer.