Hvis du ikke kan gøre en overgang længere i iMovie

Hvis du får vist en advarsel om, at klippene ikke har nok medie til at ændre længde på en overgang, skal du tilpasse klippene ved siden af overgangen.

I iMovie til macOS kan du gøre overgangen mellem klip længere, så overgangen mellem klippene er langsommere. Når du forsøger at gøre en overgang længere, får du måske denne advarsel vist:

Billedtekst mangler

Denne advarsel betyder, at iMovie skal bruge flere optagelser fra ét eller begge klip for at skabe overgangen.

Billedtekst mangler

Hvis du vil gøre en overgang længere, kan du manuelt tilpasse klippene ved siden af overgangen.*

* Hvis du vælger "Vis ikke advarsel igen", når du får vist advarslen, tilpasser iMovie automatisk klippene ved siden af overgangen baseret på din indtastede varighed.

Tilpas klip manuelt

Hvis du vil gøre en overgang længere, skal du tilpasse klippene ved siden af overgangen, så du kan indtaste den varighed, som du ønsker.

1. Hold din markør over et af klippene ved siden af overgangen på tidslinjen, indtil din markør bliver til værktøjet Tilpas klipDer er ikke angivet et alternativ til billede. Pilene angiver, hvilke retninger du kan tilpasse klippet i.

2. Træk klippet mod midten for at forkorte klippet.

No alt supplied for Image
  3. Dobbeltklik på overgangen, indtast den ønskede varighed, og klik derefter på Anvend.

No alt supplied for Image
  4. Hvis advarslen vises igen, skal du tilpasse optagelserne yderligere. Bliv ved med at tilpasse, indtil du kan indtaste den ønskede varighed.

Brug overgange i iMovie til iPhone, iPad eller iPod touch

I iMovie til iOS har overgangene fast varighed – et halvt sekund, et sekund, halvandet sekund eller to sekunder. Hvis du vil tilføje en overgang, skal du trykke på symboletDer er ikke angivet et alternativ til billede mellem klippene, hvor du vil tilføje overgangen, og derefter trykke på en overgangstype under tidslinjen. Hvis du vil ændre længden på overgangen, skal du trykke på en af varighedsindstillingerne under tidslinjen. iMovie tilpasser automatiske klippene til den varighed, som du har valgt.

Billedtekst mangler