Brug af Softwareopdatering til at løse Wi-Fi-problemer i Boot Camp

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til Wi-Fi, mens du bruger Windows 10 med Boot Camp på din MacBook Pro fra 2016, skal du bruge Softwareopdatering til at få de nyeste drivere.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Wi-Fi, skal du åbne programmet Softwareopdatering i Windows og installere alle tilgængelige opdateringer.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet via kabelforbindelse i Windows, skal du starte op i macOS og følge disse trin:

1. Slut en ekstern enhed til din Mac, f.eks. et USB-flashdrev, der er formateret til Windows.

2. Åbn Boot Camp-assistent. Den findes i mappen Hjælpeprogrammer i mappen Programmer.

3. Vælg Handling > Hent software til Windows-understøttelse.

4. Vælg den eksterne enhed som destination for softwaren.

5. Start din Mac i Windows, og installer opdateringen fra den eksterne enhed.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.