Brug MDM til at aktivere Ekstern administration i macOS

Læs mere om, hvordan du betjener en ekstern Mac, der administreres med MDM (Mobile Device Management).

Hvis du vil betjene en ekstern Mac, der administreres med MDM (Mobile Device Management), skal du bruge kommandoen Enable Remote Desktop (Slå Remote Desktop til). Kommandoen Enable Remote Desktop (Slå Remote Desktop til) slår ekstern administration til for alle brugere med indstillingerne "Observer" og "Kontrollér" aktiveret.