Hvad er adgangskoden for en trådløs Apple-mus?

Trådløse Apple-mus kræver normalt ikke en adgangskode, men noget software kræver en adgangskode for at slå musen til. Hvis du for eksempel bruger en trådløs Apple-mus med Boot Camp, beder den generelle class-driver i Windows måske om en adgangskode.

Trådløse Apple-mus har en indbygget adgangskode, der består af fire nuller ("0000"). Hvis konfigurationssoftwaren beder dig om en adgangskode, skal du indtaste denne værdi.