Sådan forhindres støj fra effekter i GarageBand

Her kan du se, hvordan du forhindrer støj fra effekter i GarageBand.

Generes du af uønsket støj i stille passager af optagelser med rigtige instrumenter? Bare rolig – hils på GarageBand's støjfilter.

Effekter som forvrængning, overstyring og forstærkersimulatorer indebærer forstærkning af det rigtige instruments indgangssignal. Denne forstærkning kan også øge ellers ubetydelig støj fra instrumenter og baggrunden. Støjfiltret kan forhindre, at disse uønskede lave lyde bliver en del af effekterne

Reduktion af støj i et stille afsnit:

1. Vælg det ønskede spor.

2. Klik på hovedtelefonsymbolet for at isolere sporet.

3. Åbn vinduet Info om spor.

4. Udvid vinduet, så du kan se alle oplysninger.

5. Klik på afkrydsningsfeltet Filter.

6. Start afspilning af sangen.

7. Juster filterskyderen, så støjen forsvinder fra stille afsnit, men instrumentet ellers lyder normalt.